Om oss

Det var inte längesedan det här var en sluten del av staden. En plats dit en del av oss tog sig dag för dag, år efter år för att arbeta i spinnerierna, garverierna eller färgerierna. Det var nyss – ändå känns det så längesedan.

Maskinerna har tystnat. Viskans vatten rinner åter klart och plötsligt syns mängder av nya ansikten, alla dagar i veckan. För fabriken är åter i full gång och den är öppen för alla. Vi fortsätter att arbeta och tillverka saker på det gamla industriområdet. Men vi har ställt om produktionen och tillverkar något nytt.

Produkten heter ’gemenskap’ och vi vet att efterfrågan är stor.

Våra verktyg är mat, dryck och ett stort hjärta. Verktyg som skapar förutsättningar för möten och idéer på en restaurang där människor kan komma varandra nära.

Rutin har förvandlats till omväxling och massproduktion till kreativitet. Samtidigt finns mycket av platsens atmosfär och själ kvar. Det oförställda och äkta, ärliga och hjärtliga. Vi gör allt för att du ska trivas.

 

Välkommen till en ny verksamhet som tillverkar en ny produkt i det gamla industriområdet på Simonsland. Välkommen till ett kök, ett café och en pub som tillverkar – gemenskap!

Välkommen hem till oss!

porträtt25_webb.jpg
porträtt26_webb.jpg
porträtt6_webb.jpg
porträtt14_webb.jpg
porträtt17_webb.jpg
porträtt15_webb.jpg

Kontakt

booking@thecompany.se

033-12 52 50Copyright © 2019 THE COMPANY

Till toppen