The Company, beläget i Textile Fashion Center, är mötesplatsen för alla. Kontakta oss gärna för mer information om lokaler för alla former av möten. För litet som stort sällskap!

Textile Fashion Center i Borås är inte bara en kreativ mötesplats för verksamheter inom textil och mode. Vi erbjuder även lokaler för alla former av konferenser och möten, föreläsningar, seminarier, större utställningar, minimässor, event och sittande middagar med tex musikunderhållning eller modevisningar.

Vi arbetar nära våra gäster och ser till att konferenslokal, teknik och måltider blir skräddarsydda för varje enskilt tillfälle. I Textile Fashion Center finns lokaler anpassade för att ta emot konferenser för 5-500 deltagare. Välkommen till Textile Fashion Center för ditt möte i Borås!

Nedan följer några exempel på event- och möteslokaler som finns att tillgå. 

Gamla Matsalen
När den byggdes 1942 var Konstsilkes matsal Sveriges modernaste, i dag är den varsamt renoverad och skyddad enligt lag. Gamla Matsalen är för Er som önskar ett chambre separee. Passar utmärkt för lunchmöten såväl som middagssällskap. Upp till 100 personer.

Marketplace Arena
är en ca 1000 kvadratmeter stora eventhall. En multifunktionlokal som passar mindre till medelstora event, minimässor, modevisningar och middagar med plats för upp till 500 sittande gäster.

Lokalen påminner om fastighetens fabrikshistoria med en modern industriell charm. Här finns en fullt utsrustad catwalk med ljus, ljud och bildsystem för att du snabbt och enkelt ska kunna göra visningar. I Marketplace Arena finns även ett entresolplan samt ett backstageområde med egen ingång utrustat med omklädningsrum, toaletter och dusch. Lastdörr och lasthiss i direkt anslutning till lokalen.

Utrustning:

- Modern AV-teknik med projektor och 3 bildskärmar
- Handmikrofon och mygga
- 18 m lång belyst catwalk
- RGB-ljus
- Trådlöst nätverk
- Lasthiss & lastdörr
- Mörkläggningsgardiner
- 500 stolar & 80 bord
- Garderobslösning

Garfveriet
är en ljus och inspirerande lokal med mycket dagsljus och utsikt mot Skaraborgsvägen och Högskolan i Borås som möbleras utefter önskemål med lösa tygklädda stolar.

Garfveriet används ofta för styrelsesammanträden, olika typer av möten, mindre kurser och föredrag för mellan 20-80 deltagare. Har även använts som mindre utställningsyta.

YTA BIO SKOL U-BORD STYRELSE GRUPPER
96   80   40     20         20            6p x 8

Vi har även fler lokalmöjligheter såsom grupprum och mindre mötesrum. 

Hjärtligt välkomna med er förfrågan!

Kontakt

booking@thecompany.se

033-12 52 50

För att boka fyll i formuläret nedan eller slå oss en signal!


Skickat! Oj! Något gick fel, Var god försök på nytt.

Till toppen