The Company är inte bara restaurang, bar och café på Textile Fashion Center...

Det är också en av de viktigaste mötesplatserna för alla som är en del av områdets kreativa verk-samheter inom mode, textil och design. Och för alla andra som vill vara det. Förutom "mötesplats" är samverkan och synergi viktiga ledord för såväl området Simonsland som för oss och vi står redo att ta emot er på våra tre olika enheter; The Wine & Coffee Company, The Food Company och vårt nytillskott Pumphuset. Vi har allt från nybryggt, ekologiskt/fairtrade kaffe och nybakad frukostfralla till fem olika lunchrätter måndag - fredag, klassisk afterwork på fredagar, härliga lunchbufféer lördag/söndag samt inte minst - över 120 spännande ölsorter på Pumphuset.

Addera en stor portion glädje, gemenskap och ärliga råvaror så har du The Company.
Vi har något för alla smaker!

Event.jpeg Event.jpeg Event.jpeg

En färgsprakande höst väntar!

Vi går mot en spännande och färgsprakande skördetid och det visar sig även i utbudet på våra enheter. The Company har hämtat energi och inspiration från flera olika delar av världen under sommaren. Dessa intryck tar vi med oss i vårt arbete med lokala råvaror och det är med stor glädje vi meddelar att vi numera är KRAV certifierade! 

The Company fortsätter att arbeta hållbart med rena, tydliga smaker som talar för sig själva.

Fun dining 

Både The Company och vår kökschef Johan brinner för det kreativa hantverket, matglädje, ärliga smaker och genuin enkelhet i matlagningen. Vi kallar det ”fun dining” och tycker att det är fantastiskt kul att kunna bjuda in till temakvällar i maten- och glädjens tecken. Under hösten kommer vi att bjuda på fyra tillfällen i samarbete med Cookin' Bluesförening. Mat, musik och glädje! Läs mer under 'Event'.

Hjärtligt välkomna till vår gemenskap!


THE FOOD COMPANY
Öppet för lunch mån - fre
11.00 - 14.00
Kontakta oss gärna för bokning av event kvällstid.

THE WINE & COFFEE COMPANY
Måndag till fredag 8.00 - 16.00
Lördag & Söndag 11.00 - 16.00
AfterWork torsdag & fredag
16.00-20.00

PUMPHUSET
Onsdag till lördag från 16.00​Bli en “The Company Friend” så får du information om allt roligt som händer hos oss.

Till toppen