The Company är inte bara restaurang, bar och café på Textile Fashion Center...

Det är också en av de viktigaste mötesplatserna för alla som är en del av områdets kreativa verk-samheter inom mode, textil och design. Och för alla andra som vill vara det. Förutom "mötesplats" är samverkan och synergi viktiga ledord för såväl området Simonsland som för oss och vi står redo att ta emot er på våra tre olika enheter; The Wine & Coffee Company, The Food Company och vårt nytillskott Pumphuset. Vi har allt från nybryggt, ekologiskt/fairtrade kaffe och nybakad frukostfralla till fem olika lunchrätter måndag - fredag, stor klassisk afterwork på fredagar, härliga lunchbufféer lördag/söndag samt inte minst - över 120 spännande ölsorter på Pumphuset.

Addera en stor portion glädje, gemenskap och ärliga råvaror så har du The Company.
Vi har något för alla smaker!

Event.jpeg Event.jpeg Event.jpeg

Mot varmare och ljusare tider!

Vi går mot varmare och ljusare tider och det visar sig även i vårt utbud på The Company.
Vi har nu vässat knivarna, sett över vårt dryckesutbud och hämtat inspiration från både Katalonien, Toscana och framförallt - Sjuhärad!

Fun dining 

Både The Company och vår kökschef Johan brinner för det kreativa hantverket, matglädje, ärliga smaker och genuin enkelhet i matlagningen. Vi kallar det ”fun dining” och tycker att det är fantastiskt kul att kunna bjuda in till temakvällar i maten- och glädjens tecken. Håll utkik här för mer information om höstens teman och datum.

Hjärtligt välkomna till vår gemenskap!


THE FOOD COMPANY
Sommarstängt vecka 28-31
Vi öppnar åter för lunch tis 9/8

THE WINE & COFFEE COMPANY
Varje dag 10.00 - 17.00

PUMPHUSET
Onsdagar och torsdagar från 17.00
MISSA INTE - open mic på onsdagar!​Bli en “The Company Friend” så får du information om allt roligt som händer hos oss.

Till toppen