The Company är inte bara restaurang, bar och café på Textile Fashion Center...

Det är också en av de viktigaste mötesplatserna för alla som är en del av områdets kreativa verk-samheter inom mode, textil och design. Och för alla andra som vill vara det. Förutom "mötesplats" är samverkan och synergi viktiga ledord för såväl området Simonsland i Borås som för oss och vi står redo att ta emot er på våra tre olika enheter; The Wine & Coffee Company, The Food Company och vårt nytillskott Pumphuset. Vi har allt från nybryggt, ekologiskt/fairtrade kaffe och nybakad frukostfralla till fem olika lunchrätter måndag - fredag, klassisk afterwork på fredagar, härliga lunchbufféer lördag/söndag samt inte minst - över 120 spännande ölsorter på Pumphuset.

Addera en stor portion glädje, gemenskap och ärliga råvaror så har du The Company.
Vi har något för alla smaker!

Event.jpeg Event.jpeg Event.jpeg

Välkommen till vår gemenskap!

Vår passion är människor - mat och service! Vi arbetar målmedvetet med lokala råvaror och väljer i första hand ekologiska- och KRAV certifierade produkter. The Company arbetar hållbart med rena, tydliga smaker som talar för sig själva.

Fun dining 

Både The Company och vår kökschef Johan brinner för det kreativa hantverket, matglädje, ärliga smaker och genuin enkelhet i matlagningen. Vi kallar det ”fun dining” och tycker att det är fantastiskt kul att kunna bjuda in till temakvällar i maten- och glädjens tecken. Under våren kommer vi att bjuda på hela fem tillfällen i samarbete med Cookin' Bluesförening. Mat, musik och glädje!

Mer information kommer, håll utkik i vår kalender.
Hjärtligt välkomna till vår gemenskap!


THE FOOD COMPANY
Lunch mån - fre 11.00 - 14.00

THE WINE & COFFEE COMPANY
Måndag - fredag 9.00 - 16.00
Lördag & söndag 11.00 - 16.00
CITYBRUNCH (lör-sön) 12-15 ❤️

PUMPHUSET
Tisdagar 17.00 - 22.00
Onsdag - lördag från 16.00
@Pumphuset;
Tisdagar - Slidersbuffé
Onsdagar - AW med fina priser
Torsdagar - Musik Quiz; 6/4, 11/5
Fredagar - Bubbel- & SkaldjursAW


​Bli en “The Company Friend” så får du information om allt roligt som händer hos oss.

Till toppen