The Company är inte bara restaurang, bar och café på Textile Fashion Center...

Det är också en av de viktigaste mötesplatserna för alla som är en del av områdets kreativa verk-samheter inom mode, textil och design. Och för alla andra som vill vara det. Förutom "mötesplats" är samverkan och synergi viktiga ledord för såväl området Simonsland i Borås som för The Company.
Vi står redo att ta emot just Er på någon av våra enheter.

Det var inte längesedan det här var en sluten del av staden. En plats dit en del av oss tog sig dag för dag, år efter år för att arbeta i spinnerierna, garverierna eller färgerierna. Det var nyss - ändå känns det så längesedan.

Maskinerna har tystnat. Viskans vatten rinner åter klart och plötsligt syns mängder av nya ansikten, alla dagar i veckan. För fabriken är åter i full gång och den är öppen för alla. Vi fortsätter att arbeta och tillverka saker på det gamla industriområdet. Men vi har ställt om produktionen och tillverkar något nytt. Produkten heter 'gemenskap' och vi vet att efterfrågan är stor.

Våra verktyg är mat, dryck och ett stort hjärta. Verktyg som skapar förutsättningar för möten och idéer på en restaurang där människor kan komma varandra nära.

Rutin har förvandlats till omväxling och massproduktion till kreativitet. Samtidigt finns mycket av platsens atmosfär och själ kvar. Det oförställda och äkta, ärliga och hjärtliga. Vi gör allt för att du ska trivas. VÄLKOMMEN till en ny verksamhet som tillverkar en ny produkt i det gamla industriområdet på Simonsland. Välkommen till ett kök, en vinbar, ett café och en pub som tillverkar - GEMENSKAP!

Event.jpeg Event.jpeg Event.jpeg

Välkommen till vår gemenskap!

Vår passion är människor - mat och service! Vi arbetar målmedvetet med lokala råvaror och väljer i första hand ekologiska- och KRAV certifierade produkter. The Company arbetar hållbart med rena, tydliga smaker som talar för sig själva.

Fun Dining 

Både The Company och vår kökschef Johan brinner för det kreativa hantverket, matglädje, ärliga smaker och genuin enkelhet i mat-
lagningen. Vi kallar det ”Fun Dining” - mat som är rolig att laga är rolig att äta!


THE FOOD COMPANY
Lunch; mån - fre 11.00-14.00
Kontakta oss gärna för möten,
fest- & event!

THE WINE & COFFEE COMPANY
Mån - fre 8.00-18.00
Lör & sön 11.00-16.00

PUMPHUSET
Tors & fre från 16.00
Kontakta oss gärna för möten,
fest- & event!


​Bli en “The Company Friend” så får du information om allt roligt som händer hos oss.

Till toppen