The Company är inte bara restaurang, bar och café på Textile Fashion Center...

Det är också en av de viktigaste mötesplatserna för alla som är en del av områdets kreativa verk-samheter inom mode, textil och design. Och för alla andra som vill vara det. Förutom "mötesplats" är samverkan och synergi viktiga ledord för såväl området Simonsland i Borås som för The Company.
Vi står redo att ta emot just Er på någon av våra enheter.

Vi serverar självklart ekologiskt kaffe med frukostfralla eller varför inte ett glas ekologiskt vin i mysiga The Wine & Coffee Company. Fem dagar i veckan erbjuder vi fyra olika lunchrätter i The Food Company, där bjuds det även på musikunderhållning ett par kvällar i månaden. I PUMPHUSET levererar vi klassisk afterwork flera dagar i veckan och över 100 spännande ölsorter att kombinera med vår glödheta grillmeny. Addera en stor portion glädje, gemenskap och ärliga råvaror så har du The Company.
Vi har något för alla smaker!

Event.jpeg Event.jpeg Event.jpeg

Välkommen till vår gemenskap!

Vår passion är människor - mat och service! Vi arbetar målmedvetet med lokala råvaror och väljer i första hand ekologiska- och KRAV certifierade produkter. The Company arbetar hållbart med rena, tydliga smaker som talar för sig själva.

Fun Dining 

Både The Company och vår kökschef Johan brinner för det kreativa hantverket, matglädje, ärliga smaker och genuin enkelhet i matlagningen. Vi kallar det ”Fun Dining”!

Hjärtligt välkomna till vår gemenskap!


THE FOOD COMPANY
Lunch Mån - fre 11.00-14.00
Kontakta oss gärna för möten,
fest- & event!

THE WINE & COFFEE COMPANY
Mån - fre 8.00-17.00
Lör & sön 11.00-16.00

PUMPHUSET
Sommarlov - öppnar åter 25/8
Läs mer om malt - mat - möten


​Bli en “The Company Friend” så får du information om allt roligt som händer hos oss.

Till toppen