Lunch v 24

Måndag

Dagens kött: Ugnstekt kycklingbröstfilé, rödvinssås, kokta primörer och rostad potatis

Dagens fisk: Ugnsgratinerad kolja med hummersås, kokta primörer och potatismos

Veckans gröna: Vegansk pasta bolognese

Alltid: Köttbullar, gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos

Tisdag

Dagens kött: Stekt fläsk med raggmunk och lingonsylt eller kokt potatis med löksås

Dagens fisk: panerad stekt fiskfilé, örtkräm, varma grönsaker och kokt potatis

Veckans gröna: Vegansk pasta bolognese

Alltid: Köttbullar, gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos

Onsdag

Dagens kött: Wallenbergare med klassiska tillbehör

Dagens fisk: Pocherad koljafilé med Sandefjordsås, gröna ärtor och kokt potatis

Veckans gröna: Vegansk pasta bolognese

Alltid: Köttbullar, gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos

Torsdag

Dagens kött: Chilimarinerat kalkonbröst, krämigt ris, varma grönsaker

Dagens fisk: Ost- och tomatgratinerad fiskfilé, basilikakräm, dillslungad gurka och kokt potatis

Veckans gröna: Vegansk pasta bolognese

Alltid: Köttbullar, gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos

Fredag

Dagens kött: Husets schnitzel med Bearnaise eller rödvinssås, citron, ärtor och stekt potatis

Dagens fisk: Ugnsbakad kolja med cidersås, gröna ärtor och smörslungad potatis

Veckans gröna: Vegansk pasta bolognese

Alltid: Köttbullar, gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos

Lördag

Söndag