Dagens kött: Hemlagad lasagne (på oxfärs) med tomatsås
Dagens fisk: Smörstekt fiskfilé med skagenröra, citron, gröna ärtor och kokt potatis
Veckans gröna: Vegetarisk lasagne med tomatsås
Veckans vegan: Pulled oumph i grönsaker med ris
Alltid: Köttbullar, gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos
Sallad: köp till handskalade räkor eller kyckling och kombinera din egen sallad från vår salladsbuffé
Dagens kött: Fläsk med löksås eller bruna bönor och kokt potatis eller raggmunk samt lingon
Dagens fisk: Fiskgratäng med räkor, purjolök, dill, vitvinssås och potatismos
Veckans gröna: Vegetarisk lasagne med tomatsås
Veckans vegan: Pulled oumph i grönsaker med ris
Alltid: Köttbullar, gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos
Sallad: köp till handskalade räkor eller kyckling och kombinera din egen sallad från vår salladsbuffé
Dagens kött: Husets pannbiff med pepparsås. Stekt potatis, varma grönsaker och lingonsylt
Dagens fisk: Strömming på Freddans vis med skirat smör, gröna ärtor, lingon och potatismos
Veckans gröna: Vegetarisk lasagne med tomatsås
Veckans vegan: Pulled oumph i grönsaker med ris
Alltid: Köttbullar, gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos
Sallad: köp till handskalade räkor eller kyckling och kombinera din egen sallad från vår salladsbuffé
Stänger för julledigt öppnar åter 10 januari