Lunch V 44

Måndag

Dagens kött: Ört och vitlöksmarinerad fläskytterfilé med kantarell sås, stekt potatis och varma grönsaker

Dagens fisk: Smörstekt koljafilé med Västkustsallad citron och kokt potatis

Veckans gröna: Enchiladas fyllda med het bön och grönsaksröra serveras på sallad med kall basilikasås

Alltid: Köttbullar, gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos

Pasta: Spagetti köttfärssås (på oxfärs) med riven ost

Sallad: köp till handskalade räkor eller kyckling och kombinera din egen sallad från vår salladsbuffé

Tisdag

Dagens kött: Fläsk med löksås eller bruna bönor och kokt potatis eller raggmunk samt lingon

Dagens fisk: Fiskgratäng med räkor, purjolök, dill, vitvinssås och potatismos

Veckans gröna: Enchiladas fyllda med het bön och grönsaksröra serveras på sallad med kall basilikasås

Alltid: Köttbullar, gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos

Pasta: Spagetti köttfärssås (på oxfärs) med riven ost

Sallad: köp till handskalade räkor eller kyckling och kombinera din egen sallad från vår salladsbuffé

Onsdag

Dagens kött: Ugnsbakad baconlindad kycklingfilé med råstekt potatis, dragonsås och varma grönsaker

Dagens fisk: Strömming på Freddans vis med skirat smör, gröna ärtor, lingon och potatismos

Veckans gröna: Enchiladas fyllda med het bön och grönsaksröra serveras på sallad med kall basilikasås

Alltid: Köttbullar, gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos

Pasta: Spagetti köttfärssås (på oxfärs) med riven ost

Sallad: köp till handskalade räkor eller kyckling och kombinera din egen sallad från vår salladsbuffé

Torsdag

Dagens kött: Husets mustiga gulaschsoppa med syrad grädde, pannkaka med sylt och grädde

Dagens fisk: Husets fisksoppa med räkor och aioli, pannkaka med sylt och grädde

Veckans gröna: Vegansk gulaschsoppa, pannkaka med sylt

Alltid: Köttbullar, gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos

Pasta: Spagetti köttfärssås (på oxfärs) med riven ost

Sallad: köp till handskalade räkor eller kyckling och kombinera din egen sallad från vår salladsbuffé

Fredag

Dagens kött: Husets schnitzel med Bearnaisesås eller rödvinssås, citron, gröna ärtor och stekt potatis

Dagens fisk: Ugnsbakad torskrygg på grönsaksbädd med ansjovissmör och gröna ärtor

Veckans gröna: Enchiladas fyllda med het bön och grönsaksröra serveras på sallad med kall basilikasås

Alltid: Köttbullar, gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos

Pasta: Spagetti köttfärssås (på oxfärs) med riven ost

Sallad: köp till handskalade räkor eller kyckling och kombinera din egen sallad från vår salladsbuffé

Lördag

Söndag