Lunch V 10

Måndag

Dagens kött: Långbakad fläskkarré med äppelmos, kantarellsås, brunkål och örtrostad potatis

Dagens fisk: Havets Wallenbergare med Västkustsallad, citron, kokt potatis eller potatismos

Dagen gröna: Sojafärsbiff med rosépeppars, bönsallad och koktpotatis

Alltid: Köttbullar, gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos

Tisdag

Dagens kött: Fläsk med löksås eller bruna bönor och kokt potatis eller raggmunk samt lingon

Dagens fisk: Husets fiskgratäng med och räkor serveras med potatismos

Dagen gröna: Sojafärsbiff med rosépeppars, bönsallad och koktpotatis

Alltid: Köttbullar, gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos

Onsdag

Dagens kött: Wallenberg på kalvfärs, råröda lingon, potatismos och skirat smör

Dagens fisk: Strömming på Freddans vis med skirat smör, gröna ärtor, lingon och potatismos

Dagen gröna: Sojafärsbiff med rosépeppars, bönsallad och koktpotatis

Alltid: Köttbullar, gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos

Torsdag

Dagens kött: Matig gulaschsoppa med syrad grädde, samt pannkakor, sylt och grädde

Dagens fisk: Husets mustiga fisksoppa med räkor och aioli, samt pannkakor, sylt och
grädde

Dagen gröna: Vegansk gulaschsoppa med pannkakor och sylt

Alltid: Köttbullar, gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos

Fredag

Dagens kött: Husets schnitzel med Bearnaisesås eller rödvinssås, citron, gröna ärtor och stekt potatis

Dagens fisk: Sprödbakad fiskfilé med knaperstekt bacon, champinjoner, kapris serveras med citron, brynt smör och kokt potatis

Dagen gröna: Sojafärsbiff med rosépeppars, bönsallad och koktpotatis

Alltid: Köttbullar, gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos

Lördag

Söndag