Dagens kött: Ugnstekt kycklingbröstfilé, rödvinssås, kokta primörer och rostad potatis
Dagens fisk: Ugnsgratinerad kolja med hummersås, kokta primörer och potatismos
Veckans gröna: Vegansk pasta bolognese
Alltid: Köttbullar, gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos
Dagens kött: Stekt fläsk med raggmunk och lingonsylt eller kokt potatis med löksås
Dagens fisk: panerad stekt fiskfilé, örtkräm, varma grönsaker och kokt potatis
Veckans gröna: Vegansk pasta bolognese
Alltid: Köttbullar, gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos
Dagens kött: Wallenbergare med klassiska tillbehör
Dagens fisk: Pocherad koljafilé med Sandefjordsås, gröna ärtor och kokt potatis
Veckans gröna: Vegansk pasta bolognese
Alltid: Köttbullar, gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos
Dagens kött: Chilimarinerat kalkonbröst, krämigt ris, varma grönsaker
Dagens fisk: Ost- och tomatgratinerad fiskfilé, basilikakräm, dillslungad gurka och kokt potatis
Veckans gröna: Vegansk pasta bolognese
Alltid: Köttbullar, gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos
Dagens kött: Husets schnitzel med Bearnaise eller rödvinssås, citron, ärtor och stekt potatis
Dagens fisk: Ugnsbakad kolja med cidersås, gröna ärtor och smörslungad potatis
Veckans gröna: Vegansk pasta bolognese
Alltid: Köttbullar, gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos