Lunch V 19

Måndag

Dagens kött: Husets pannbiff med stekt lök, skysås och stekt potatis

Dagens fisk: Friterad rödspättafilé med kall gräslöksås, citron, gröna ärtor och kokt potatis

Dagen gröna: Rostad rotselleri med wasabikräm, bönsallad och rostad potatis

Alltid: Köttbullar, gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos

Sallad: Kyckling med frukt, bönsallad och basilikakräm

Tisdag

Dagens kött: Fläsk med löksås eller bruna bönor och kokt potatis eller raggmunk samt lingon

Dagens fisk: Fiskgratäng på husets vis med potatismos

Dagen gröna: Rostad rotselleri med wasabikräm, bönsallad och rostad potatis

Alltid: Köttbullar, gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos

Sallad: Kyckling med frukt, bönsallad och basilikakräm

Onsdag

Dagens kött: Isterband eller falukorv med dillstuvad potatis, senap och rödbetor

Dagens fisk: Strömming på Freddans vis med skirat smör, gröna ärtor, lingon och potatismos

Dagen gröna: Rostad rotselleri med wasabikräm, bönsallad och rostad potatis

Alltid: Köttbullar, gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos

Sallad: Kyckling med frukt, bönsallad och basilikakräm

Torsdag

Dagens kött: Ugnsbakad kycklingfilé med dragonsås, brynta champinjoner och stekt potatis

Dagens fisk: Husets fiskgryta med räkor, aioli och kokt potatis

Dagen gröna: Rostad rotselleri med wasabikräm, bönsallad och rostad potatis

Alltid: Köttbullar, gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos

Sallad: Kyckling med frukt, bönsallad och basilikakräm

Fredag

Dagens kött: Husets schnitzel med Bearnaisesås eller rödvinssås, citron, gröna ärtor och stekt potatis

Dagens fisk: Ångad torskfilé med fänkålsallad, Sandefjord sås och kokt potatis

Dagen gröna: Rostad rotselleri med wasabikräm, bönsallad och rostad potatis

Alltid: Köttbullar, gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos

Sallad: Kyckling med frukt, bönsallad och basilikakräm

Lördag

Söndag