Undergrunden 29/12

2018-12-29

''Den Alternativa Julfesten''


Den 29 December arrangerar Kulturbolaget Bara Gört ihop med Gatutdningen Faktum, Fristads och Studiefrämjandet ''Den Alternativa Julfesten'' på Klubb Undergrunden på Pumphuset i Borås. Kvällen kommer att fokusera på hemlöshet, socialt utanförskap och blickarna kommer att riktas på Gatutidningen Faktums arbete med just detta. I år kommer vi att släppa en ''Faktumbiljett'' för 400:- där överskottet går direkt till Gatutidningen Faktums försäljarfond och överskottet i form av just ''dina'' pengar går därigenom direkt till faktumförsäljarna i form av stöd till deras arbete med att sälja tidningen och därigenom få en inkomst att kunna leva av och en chans samt en möjlighet att kunna bryta sitt sociala utanförskap.

Vid köp av ''Faktumbiljetten'' skänker du inte bara en tanke åt fattigdomen i Sverige idag utan du gör även en aktiv handling för att hjälpa de som inte har någon fast bostad och därigenom är socialt utsatta. Det kommer givetvis även att finnas en vanlig ''Undergrundenbiljett'' för 250:- för den som önskar att köpa utan faktumstöd. Om du väljer att köpa en Faktumbiljett så kommer det även att ingå en Faktumtidning (December numret) plus en ''gympapåse'' från Fristads samt en klubb Undergrunden mössa från Fristads i biljettpriset. 

och nu till Festen..!

Det är med en enorm ära att kunna presentera Klubb Undergrunden och Faktumvännen Ebbot Lundberg And The Indigo Children som ''Den Alternativa Julfestens'' huvudakt den 29 December på Pumphusscenen i Borås. Under kvällen kommer även ett lokalt supportband att spela och en speciellt inbjuden Dj att fixa dansgolvet före, mellan och efter akterna. Festen kommer att bli fantastisk såklart och ingen kommer att gå därifrån oberörd på ett eller annat sätt.

Köp din biljett idag - via Tickster.

Hjärtligt välkomna till vår gemenskap!

Till toppen