Company_Christmas_logo.png (1)

Vi hjälper er att skräddarsy julfesten!

PUMPHUSET

Pumphuset bjuder in till 6 kvällar med Vinter BBQ och sköna toner från Ya Ya Men. Från grillen kommer kött, fisk & vinterprimörer som kryddas med julens smaker. Givetvis erbjuder vi vår egen brygd som smakar bra till. Passar alla sällskap som vill njuta av god mat och grym stämning! (fr 1 p)

Ni kan även välja till en ÖL- eller varför inte en BUBBELPROVNING för att göra det ännu festligare! Vi tar emot er i en lokal i anslutning till Pumphuset och har flera olika upplägg att erbjuda. 


JULFRUKOST & JULLUNCH

Frukostmöte, mingel eller föreläsning - vi sätter julstämning på ert event med vår härliga julfrukost som kan dukas upp precis där ni önskar. (fr 2 p)

Vi erbjuder även en jullunch utöver det vanliga på lokalt producerade råvaror med inslag av julen. (fr 2 p)


THE FOOD COMPANY

Vår stora, härliga restauranglokal passar utmärkt för det större sällskapet. Mat och dryck serveras vid borden - a la ’family sharing’. Råvaror i säsong som tex revben, fläsksida och goda fiskar kryddas med julens smaker. Givetvis anpassas menyn efter era önskemål. Underhållning hör julen till och vi har kontakt med flera olika band som kan bokas åt just er. (100-300 p)


GAMLA MATSALEN & TEATERN

I Gamla Matsalen och Teatern anno 1944 ser vi till att er fest blir precis så intim och lyckad som ni önskar. Teatern och Gamla Matsalen kan med fördel kombineras för tex mingel och tilltugg i Teatern och middag med bar i Gamla Matsalen. (30-100 p)


Kontakta oss för mer information och visning av alla våra lokaler!

Öppettider

Kontakta oss för lediga dagar i nov-dec

Kontakt

booking@thecompany.se

033-12 52 50

För bordsbokning fyll i formuläret nedan eller slå oss en signal!


Skickat! Oj! Något gick fel, Var god försök på nytt.

BESÖKSADRESS 
The Company, Skaraborgsvägen 3c, 506 30 Borås

KONTAKTA OSS
booking@thecompany.se

Till toppen