In The Company of Christmas

The Artisan Way of Christmas

The Company brinner för det kreativa hantverket, matglädje, ärliga smaker och genuin enkelhet i matlagningen. Vi kallar det Fun Dining och vår passion är människor - mat & möten! Vi arbetar målmedvetet med lokala råvaror och väljer i första hand ekologiska- och KRAV certifierade produkter.
The Artisan way of Christmas är ett helt nytt julupplägg med friska fläktar av fräscha bubblor och frasande tyll. Det blir underhållning med anknytning till platsen för Konstsilkes gamla lokaler.

’Sharing is caring’ är temat för maten med en smakrik vinter BBQ som kryddar kvällen. På borden står stora och välkomnande fat med godsaker att dela till förrätt. Bröd i olika former bakat på ekologiskt och KRAV-märkt mjöl från lokala Vänga kvarn gifter sig med pepprig olivolja från nyskördade oliver och vispat smör från glada kor. Från grillen kommer honungsgriljerad spädgris, fisk och vegetariska alternativ. Vi kombinerar maten med såväl närproducerad öl som vår alldeles egna blend av ekologiskt vin och vi erbjuder givetvis flera alkoholfria alternativ. En helkväll för alla sinnen och smaker utlovas! Välkommen till oss på julbord i Borås!

Kontakta oss för mer information om datum och bokning. Sabina Eriksson, 0721884155 sabina@thecompany.se

745:- /p inkluderar bubbel vid ankomst, tre-rätters middag samt underhållning av Black Suit Band.

 

Kontakt

booking@thecompany.se

033-12 52 50

För att boka fyll i formuläret nedan eller slå oss en signal!


Skickat! Oj! Något gick fel, Var god försök på nytt.

Till toppen