Lunch V 34

Måndag

Dagens kött: Chilimango kryddad kycklingfilé med tzatziki och örtrostad potatis

Dagens fisk: Citron och tomatbakad fiskfilé med dillsmörsås, gröna ärtor och potatismos

Veckans gröna: Ugnsbakade sojafärsbollar med ris och indisk grönsakssås

Veckans Sallad: Tonfisksallad med färsk spenat, ägg, frukt och örtsås

Alltid: Köttbullar, gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos

Pasta: Spaghetti Carbonara med riven parmesan

Tisdag

Dagens kött: Fläsk med löksås eller bruna bönor och kokt potatis eller raggmunk samt lingon

Dagens fisk: Fiskgratäng med räkor, purjolök, dill, vitvinssås och potatismos

Veckans gröna: Ugnsbakade sojafärsbollar med ris och indisk grönsakssås

Veckans Sallad: Tonfisksallad med färsk spenat, ägg, frukt och örtsås

Alltid: Köttbullar, gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos

Pasta: Spaghetti Carbonara med riven parmesan

Onsdag

Dagens kött: Fläskytterfilé portvinsstuvade champinjoner, stekta haricots Verts och stekt potatis

Dagens fisk: Strömming på Freddans vis med skirat smör, gröna ärtor, lingon och potatismos

Veckans gröna: Ugnsbakade sojafärsbollar med ris och indisk grönsakssås

Veckans Sallad: Tonfisksallad med färsk spenat, ägg, frukt och örtsås

Alltid: Köttbullar, gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos

Pasta: Spaghetti Carbonara med riven parmesan

Torsdag

Dagens kött: Fylld ugnsgratinerad falukorv med potatismos och tomatsås

Dagens fisk: Husets fiskgryta med räkor, aioli och kokt potatis

Veckans gröna: Ugnsbakade sojafärsbollar med ris och indisk grönsakssås

Veckans Sallad: Tonfisksallad med färsk spenat, ägg, frukt och örtsås

Alltid: Köttbullar, gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos

Pasta: Spaghetti Carbonara med riven parmesan

Fredag

Dagens kött: Husets schnitzel med Bearnaisesås eller rödvinssås, citron, gröna ärtor och stekt potatis

Dagens fisk: Smörstekt sejfilé med basilikakräm, potatismos, citron och gröna ärtor

Veckans gröna: Ugnsbakade sojafärsbollar med ris och indisk grönsakssås

Veckans Sallad: Tonfisksallad med färsk spenat, ägg, frukt och örtsås

Alltid: Köttbullar, gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos

Pasta: Spaghetti Carbonara med riven parmesan

Lördag

Söndag